ABOUT

ENGLISH

Since 2017 Shehu works as a freelance fashion and beauty photographer.

He worked for numerous celebrity, models and advertising campaigns for national and international clients. Purity, simplicity and honesty characterise his photographic style. Shehu lives and works in Albania.

SHQIP

Shehu ka lindur në Shkodër.

Në moshë shume të re, Shehu spikat për pasionin dhe talentin e tij ndaj artit të pikturës. Në vitin 2005 nis mësimet në degën e pikturës në lieceun artistik, Shkodër. Nis studimet në Akademinë e Arteve pranë Universitetit të Shkodrës, ku përtej pikturës, kualifikohet dhe në grafi, fotografi, aplikime si dhe teknika digitale. Ergys Shehu është fotograf i profiluar dhe specializuar në botën e modës dhe stil - bukurisë. Nga përvoja e gjatë në fushën e fotografisë dhe video produksioneve të shumta, Shehu ka ndërtuar stilin e tij unik si dhe ka krijuar një rrjet të mirë agjencish, modelesh, artistë e make-up stilistë profesional me të cilët bashkëpunon. Në vitin 2017 Shehu nis të drejtojë studion e tij personale fotografike, e cila dedikohet profesionalisht fotografisë, produksioneve të videove muzikore si dhe ceremonive martesore. Gama e tij kompozitorjale dhe koloritet e pasura përcjellin një cilësi të lartë fotografike. Ergys Shehu eksploron duke patur në vëmendje kryesisht njeriun, karakteristikat e bukurisë femërore, jetën urbane të njerëzve.